Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 13.06. 2025
Dnes má svátek Antonín
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šumavská roláda

fotka Šumavská roláda
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Šumavská roláda :

600 g vepřové plece  | 250 g mletého masa  | 100 g čerstvých žampiónů  | 1 cibule a vejce  | 6 plátků anglické slaniny  | 4 stroužky česneku  | 2 lžíce hladké mouky  | špetka soli a pepře  | 40 ml hořčice

Postup přípravy receptu Šumavská roláda :

Vepřovou plec rozřízneme na plát a rozklepeme do široka. Maso osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a vyložíme plátky slaniny. Mleté maso smícháme s pokrájnou cibulí na kostičky, osolíme, opepříme, přidáme rozmačkaný česnek, vejce a orestované žampióny. Plát masa potřeme směsí a zavineme, upevníme motouzem a trochu osolíme. Roládu položíme do pekáče, mírně podlijeme vodou a v rozehřáté troubě upečeme. Měkkou, dočervena upečenou roládu vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme hladkou moukou a osmahneme. Zalijeme vodou, rozmícháme a dobře provaříme. Nakonec šťávu procedíme.


Fotky receptu Šumavská roláda :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šumavská roláda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !