200 g šunky
| 40 g másla
| 20 g slaniny
| 120 g čerstvých hub a nebo sterilovaných žampionů
| 3 lžíce červeného vína
| 3 lžíce kečupu
| 40 g bylinkového másla
| špetka mletého pepře
| špetka soli
Postup přípravy receptu Šunka podle nadlesí:
Plátky slaniny nakrájíme asi na 1 cm silné proužky a zprudka je osmahneme na másle. Přidáme houby pokrájené na plátky, a osmahneme spolu se slaninou. Poté podusíme s vínem a kečupem. Osolíme, opepříme.
Touto směsí přelijeme teplou šunku a všechny porce ozdobíme bylinkovým máslem.
Podáváme s bílým pečivem nebo s toasty.
Fotky receptu Šunka podle nadlesí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!