Použité suroviny receptu Šunkové kornoutky s křenovou šlehajdou:
4 větší plátky šunky
| 6 lžic jemně strouhaného křenu
| 2 dl smetany na šlehání
| 2 lžíce citrónové šťávy
| dle chuti: sůl
| 1 hlávkový salát
Postup přípravy receptu Šunkové kornoutky s křenovou šlehajdou:
Plátky šunky překrojíme na poloviny, lžičkou na ně naneseme směs ušlehané smetany, mírně osolené a smíchané s křenem a citrónovou šťávou. Po naplnění je stočíme do kornoutků a povrch ozdobíme hvězdičkami šlehačky. Podáváme je po vychlazení na listech křehkého hlávkového salátu.
Fotky receptu Šunkové kornoutky s křenovou šlehajdou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!