Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 16.05. 2025
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Sušené maso

fotka Sušené maso
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Sušené maso:

1,5 kg hovězího zadního masa  | 40 g soli  | 20 g pískavice  | olej  | 50 g kouřové soli  | 15 g kovbojského koření

Postup přípravy receptu Sušené maso:

Na recept použijeme hovězí zadní.
Hovězí zbavíme šlach a dalších nežádoucích kousků a nakrájíme jej na 3 mm tenké 1cm široké a 10 - 15 cm dlouhé proužky. Když maso necháme trochu zmrznout, bude se lépe krájet.

Olej, kouřovou sůl, drcenou pískavici, kovbojské koření a hodně soli smícháme. Vše se dá sehnat v lepším krámku s kořením. Do vzniklé marinády vložíme maso, promícháme a necháme 6 hodin marinovat. Pak maso vyjmeme a osušíme od oleje.

Kousky masa napícháme na jehlice, nebo jen tak zavěsíme na rošt do trouby. Maso musí vyset dolů! Troubu necháme otevřenou a maso sušíme při 50 °C 12 - 13 hodin.

Sušené maso můžeme uskladnit do skleněné dózy, kde vydrží až půl roku. Maso můžeme samozřejmě konzumovat ihned.



Fotky receptu Sušené maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sušené maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !