Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Švábská roštěná

fotka Švábská roštěná
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Švábská roštěná:

400 g roštěnce  | špetku soli  | špetku pepře  | 60 g margarínu  | 1 mrkev  | 1/2 celeru  | 1 petržel  | 1 cibule  | 1 citrón  | 900 g brambor  | 1 lžička plnotučné hořčice  | 2 lžíce hladké mouky  | 6 lžic mléka  | 1-2 feferónky

Postup přípravy receptu Švábská roštěná:

Plátky roštěnce na krajích nařízneme, naklepeme osolíme a opepříme. Po obou stranách prudce opečeme na 1/3 tuku. Zeleninu nakrájíme na plátky osmahneme na zbylém tuku, přidáme citrón nakrájený na kolečka, hořčici, podlijeme a necháme vařit. Do základu dáme roštěnky a dusíme. Poloměkké maso přeneseme do čistého kastrolu a naslkádáme na něj na plátky nakrájené syrové brambory. Šťávu z masa zaprášíme moukou, zasmažíme, zalijeme vodou a mlékem a povaříme. Potom šťávu procedíme na maso, přidáme rozsekané feferonky a dusíme do měkka. Podle potřeby dosolíme.


Fotky receptu Švábská roštěná:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Švábská roštěná
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !