Použité suroviny receptu Sváteční roštěná v bylinkové krustě:
800 g roštěné
| sůl a pepř
| 1 lžíce hořčice
| svazek tymiánu
| 5 lžic iliv. oleje
| 2 lžíce strouhanky
| po svazku petrželky a bazalky
Postup přípravy receptu Sváteční roštěná v bylinkové krustě:
Maso osolíme a opepříme. Bylinky osušíme a otrháme z nich lístky, které posekáme najemno.
V pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje a maso v něm zprudka orestujeme ze všech stran. Bylinky smícháme s horčicí s horčicí a strouhankou a směsí potřeme horní část masa. To dáme do pekáčku a pečeme asi 50 minut do růžova.
Upečené maso nakrájíme na plátky.
Fotky receptu Sváteční roštěná v bylinkové krustě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!