Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Velký roční horoskop na rok 2026Velký roční horoskop na rok 2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.12. 2025
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Svátková vepřová se zelím a bramboráčky

fotka Svátková vepřová se zelím a bramboráčky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Svátková vepřová se zelím a bramboráčky:

1 kg vepř. krkovičky  |  sůl  |  pepř  | 1 kg kysaného zelí  | 1 kg brambor  |  mouka  | 2 vejce  | 5 str. česneku  |  majoránka  |  sůl  |  kmín  |  pepř  | 4 lžíce sádla

Postup přípravy receptu Svátková vepřová se zelím a bramboráčky:

Krkovičku nakrájíme na plátky, naklepeme, osolené a opepřené opečeme na rozpáleném tuku. Uschováme do tepla.
Brambory nastrouháme, vymačkáme vodu, dáme do mísy, přidáme vejce, třený česnek, majoránku, kmín, sůl pepř a ostatní koření podle zavedených zvyků na bramborák. Vypracujeme těsto, na pánvi rozpálíme sádlo a pečeme malé bramboráčky.
Do pekáče nasypeme zelí, poklademe masem, maso překryjeme bramboráčky a necháme zapéct cca 20 - 30 minut v rozpálené troubě. Po 10 - 15 minutách přepneme jen na pečení zhora.



Fotky receptu Svátková vepřová se zelím a bramboráčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Svátková vepřová se zelím a bramboráčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !