Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 27.11. 2024
Dnes má svátek Xenie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Švédské roštěnky

fotka Švédské roštěnky
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Švédské roštěnky:

400 g roštěné  | 40 g cibule  | 40 g slaniny  | 40 g hladké mouky  | 2 dl smetany  | 4 lžice hořčice  | 1 lžička kaparů  |  sůl

Postup přípravy receptu Švédské roštěnky:

Slaninu nakrájíme na kostičky, dáme do kastrolu a osmažíme. Cibuli nakrájíme nadrobno, přidáme ke slanině a necháme jen zpěnit. Nakrájené roštěnky opláchneme, osušíme, naklepeme, osolíme a vložíme do kastrolu se zpěněnou cibulí.
Můžeme na několika místech naříznout okraje.
Krátce po obou stranách osmahneme, podlijeme horkou vodou, přidáme 3-4 lžičky francouzské hořčice, lžičku kaparů a dusíme do měkka.
Občas obrátíme a podle potřeby dolijeme vodou. Měkké roštěnky vyjmeme, přilijeme smetanu s rozkvedlanou moukou, zamícháme a povaříme, aby se ztratila chuť syrové mouky.
Hotovou omáčku dosolíme a přelijeme přes roštěnky.
Podáváme s houskovým knedlíkem


Fotky receptu Švédské roštěnky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Švédské roštěnky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !