Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.10. 2025
Dnes má svátek Renáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Švej-ču-žou

fotka Švej-ču-žou
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Švej-ču-žou:

1 000 g vepřové kýty  | 10 g soli  | 5 vajec  | 200 g solamylu  | 500 g škvařeného sádla  | 100 ml masového vývaru  | 300 g hlávkového zelí  | 300 g pórku  | 200 ml sojové omáčky  | 120 ml dezertního vína  | 10 g mletého pepře

Postup přípravy receptu Švej-ču-žou:

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, promícháme s vejci a částí máčeného škrobu. Maso opečeme na sádle do hněda. Maso scedíme a necháme okapat. Do pánvi přidáme vývar, spařené kostky zelí, kolečka porku a krátce podusíme. Přidáme maso, ochutíme sojovou omáčkou, dezertním vínem, glutasolem, zahustíme máčeným škrobem. Na pánvi rozehřejeme sádlo, osmahneme mleté čili, pepř a sádlem přelijeme hotový pokrm.


Fotky receptu Švej-ču-žou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Švej-ču-žou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !