Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 17.07. 2025
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Švestky pečené ve slaninovém kabátku

fotka Švestky pečené ve slaninovém kabátku
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Švestky pečené ve slaninovém kabátku:

15 sušených švestek (vypeckovaných)  | 125 ml červeného vína  | 1 plátek citrónu  | 2 hřebíčky  | 1/2 skořicového lusku  | 220 g slaniny (plátků)

Postup přípravy receptu Švestky pečené ve slaninovém kabátku:

Švestky si připravíme nejlépe jeden den předem. Do misky vlijeme červené víno, přidáme švestky a zakryjeme. Necháme je přes noc natáhnout. Přidáme plátek citrónu, hřebíčky a skořici. Druhý den švestky vyjmeme z vína a necháme dobře oschnout. Každou zavineme do plátku slaniny a napíchneme na špízovou jehlu. Předehřejeme gril. Jehly se švestkami položíme na rošt. Grilujeme z jedné strany 5 - 6 minut, dokud slaninka nebude křupkavá. Jehly otočíme a z druhé strany grilujeme ještě další minuty.


Fotky receptu Švestky pečené ve slaninovém kabátku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Švestky pečené ve slaninovém kabátku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !