Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 12 |
|
|
Použité suroviny receptu Svíčková s řapíkovým celerem:
40 dkg svíčkové
| 1 lžička oleje
| špetka soli, cukru, Wei-su
| 1 lžíce vývaru
| 1 lžička máčeného škrobu
| 3 lžíce zázvorového oleje
| 1 stroužek česneku
| 3 vnitřní stonky řapíkového celeru
| olej na smažení
| Záliv:
| špetka soli, cukru, Wei-su
| 1 lžička máčeného škrobu
Postup přípravy receptu Svíčková s řapíkovým celerem:
Celer nakrájíme na hrubší kousky, osmahneme v rozpáleném omastku a necháme okapat. Svíčkovou nakrájíme na tenké nudličky, smísíme s olejem, solí, cukrem, Wei-su, vývarem a máčeným škrobem a necháme chvíli zaležet. Na pánvi rozpálíme zázvorový olej, přidáme zamíchané maso a dobře orestujeme. Zalijeme zálivem, zamícháme, přidáme osmahnutý celer a krátce podusíme. Pokrm dáme na teplou mísu, posypeme na plátky krájeným česnekem a horký podáváme.
Fotky receptu Svíčková s řapíkovým celerem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!