Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 16.04. 2025
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svíčkové řezy po japonsku

fotka Svíčkové řezy po japonsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Svíčkové řezy po japonsku:

4 řezy ze svíčkové  | 6 lžic sojové omáčky  | 1 dcl suchého bílého vína  | 1 dcl suchého sherry  | 2 lžíce medu  | pár kapek octa ze sherry

Postup přípravy receptu Svíčkové řezy po japonsku:

Mírně naklepané maso vložíme do marinády, zakryjeme a dáme na 10 hodin do chladničky. Dobře okapané svíčkové řezy grilujeme po každé straně asi 4 minuty a podáváme s rýžovým salátem.


Fotky receptu Svíčkové řezy po japonsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Svíčkové řezy po japonsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice