Použité suroviny receptu Svíčkové řezy s chřestem:
12 řezů svíčkové asi po 50 g
| špetka soli
| špetka mletého pepře
| na obalení hladká mouka
| 2 lžíce oleje
| 1-2 lžíce másla
| 12 ks sterilovaného chřestu
| na posypání strouhanky
Postup přípravy receptu Svíčkové řezy s chřestem:
Svíčkové řezy zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Pak je po obou stranách zprudka opečeme na oleji. Přidáme máslo a zvolna dohotovíme. Řezy na talíři přikryjeme nahřátým chřestem, který překrojíme na polovinu a posypeme nasucho opraženou strouhankou.
Fotky receptu Svíčkové řezy s chřestem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!