Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 25.01. 2025
Dnes má svátek Miloš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svíčkové řezy s cibulovým pyré

fotka Svíčkové řezy s cibulovým pyré
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Svíčkové řezy s cibulovým pyré :

3 cibule  | 4 lžíce másla  | 6 lžic bílého vína  | 1 lžíce petrželové nati  | 600 g hovězí svíčkové  | 2 lžíce olivového oleje  |  sůl  |  pepř  | 1 lžíce pepř zelený naložený

Postup přípravy receptu Svíčkové řezy s cibulovým pyré :

Cibuli nadrobno pokrájíme a na másle zesklovatíme dozlatova. Zalijeme vínem a povaříme 15 minut, podle potřeby či chuti můžeme i trochu vína přidat. Rozvařenou cibuli najemno rozmixujeme, propasírujeme, vmícháme sekanou petrželku, osolíme a opepříme.
Svíčkové řezy opepříme a z obou stran prudce opečeme na oleji. Zmírníme oheň a řezy opékáme po každé straně další tři minuty. Nakonec ještě přisolíme.
Svíčkové řezy s cibulovým pyré rozdělíme na předehřáté talíře a posypeme sekaným zeleným pepřem.
Vhodnou přílohou jsou zapečené brambory nebo hranolky a brokolice.


Fotky receptu Svíčkové řezy s cibulovým pyré :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Svíčkové řezy s cibulovým pyré
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !