Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 09.09. 2025
Dnes má svátek Daniela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svíčkové řezy v žampionové omáčce

fotka Svíčkové řezy v žampionové omáčce
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Svíčkové řezy v žampionové omáčce:

500 g svíčkovice  | 50 g másla  |  olej  | 100 g cibule  | 200 g žampionů  | 100 g sterilovaných okurek  | 3 lžíce kečupu  | 100 ml šlehačkové smetany  |  sůl  |  pepř  | 1 kostka masového bujonu

Postup přípravy receptu Svíčkové řezy v žampionové omáčce:

Maso nakrájíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Na pánvi maso z obou stran opražíme a přendáme na talíř. Výpek zalijeme rozpuštěným masovým vývarem z kostky a necháme projít vařem.
Plátky cibule zpěníme na másle, přidáme plátky žampionů, zalijeme výpekem z pánve a podusíme. Přidáme kečup, nakrájené okurky, promícháme a necháme povařit. Maso na talíři přelijeme omáčkou, jako přílohu podáváme dušenou rýži nebo hranolečky a salát.


Fotky receptu Svíčkové řezy v žampionové omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Svíčkové řezy v žampionové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !