Použité suroviny receptu Švýcarská kuřecí roláda :
1 vetší kuře
| dle potřeby strouhaný smetanový křen
| 150 g strouhaného sýra
| 2 párky
| 3-4 vejce
| 1-2 cibule
| dle potřeby vegeta
| dle potřeby máslo
| dle chuti kmín
| dle chuti pepř
| dle chuti sůl
Postup přípravy receptu Švýcarská kuřecí roláda :
Kuře vykostíme. Jemně naklepeme a ochutíme vegetou. Na másle osmažíme dorůžova nadrobno nasekanou cibulku, přidáme rozklepnutá a předem rozmíchaná vejce a dochutíme pepřem a solí. Smažená vejce spolu s křenem rozetřeme na připravený plát kuřecího masa, doprostřed vložíme dvě nožičky párku a zasypeme strouhaným sýrem. Kuřecí plát opatrně stočíme do rolády. Omotáme nití, osolíme, opepříme a dáme do předem vymazané zapékací misky. Během pečení ve vyhřáté troubě minimálně jednou obrátíme, podle potřeby podléváme teplou vodou. Pečeme na mírném ohni hodinu a čtvrt. Po upečení necháme vychladnout, opatrně zbavíme provázku a nakrájíme na plátky. Příloha-bramborová kaše.
Fotky receptu Švýcarská kuřecí roláda :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!