Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 15.08. 2025
Dnes má svátek Hana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Švýcarské soufflé

fotka Švýcarské soufflé
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Švýcarské soufflé :

140 g strouhaného sýra (eidamu)  | 3 dl mléka  | 40 g hladké mouky  | 40 g másla  | 3 žloutky  | 5 bílků  |  sůl  |  pepř  |  oregano

Postup přípravy receptu Švýcarské soufflé :

1. Nejdříve vymastíme a vysypeme formu na soufflé.

2. Rozpustíme máslo a pak smícháme s moukou. Po troškách příléváme mléko a vytvoříme těsto. Poté přidámé žloutky a sýr. Šleháme metličkou a ochutíme. Ušleháme bílky se solí a jemně je vkládáme do hmoty, příliš nemícháme, spíš jen obracíme vařečkou.

3. Pečeme v předehřáté troubě asi 25 minut, neotvíráme ji.

4. Servírujeme s čerstvou zeleninou, olivami nebo se saláty.


Fotky receptu Švýcarské soufflé :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Švýcarské soufflé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !