Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sýrová paštika

fotka Sýrová paštika
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Sýrová paštika:

1 hranatou formu (nebo formu na srnčí hřbet)  | 1 salátovou okurku  | 5g agar-agaru  | 250ml mléka  | 150g másla  | 250g tvarohu  | 250g plísňového sýra nakrájeného nadrobno  | špetku pepře  | 120g zelených oliv bez pecek  | 1 stroužek česneku  | 8 plátků černého chleba  | 50g nakrájené pažitky

Postup přípravy receptu Sýrová paštika:

Jedná se o nízkokalorický vegetariánský dezert. Formu vyložíme fólií na potraviny. Okurky nakrájíme podélně a zbavíme semen, nakrájíme je na 10 proužků. Lehce osolíme a necháme pustit vodu. Agar-agar smícháme s mlékem, uvedeme do varu a 2 minuty povaříme. Pak necháme vychladnout a vmícháme 50g másla. Po lžičkách vmícháváme tvaroh a sýr. Jemně rozmixujeme. Do formy pak klademe střídavě plátky chleba, sýrovou směr a okurky. Začínáme a končíme vrstvou chleba. Paštiku pevně přitiskneme a necháme v chladničce asi tak 4 hodiny uležet. Pak vyklopíme a posypeme pažitkou


Fotky receptu Sýrová paštika:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sýrová paštika
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !