Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sýrová sousta s celerem

fotka Sýrová sousta s celerem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 30

Použité suroviny receptu Sýrová sousta s celerem:

150 g nivy  | 80 g másla  | 1 malý uvařený celer  | 2 větvičky posekaných listů z celeru  | 2 lžíce bílého vína  | 1 bílá veka nebo toustový chléb  | dle potřeby: hroznové víno a jádra ořechů na ozbobu  | dle potřeby: další varianta je jemně nastrouhaná mrkev posypaná nastrouhanými opraženými oříšky

Postup přípravy receptu Sýrová sousta s celerem:

Změklé máslo utřeme s jemně nastrouhanou nivou, přidáme nastrouhaný uvařený celer, 2 lžíce bílého vína a jemně posekané listy celeru. Někdy k máslu přidávám 1-2 trojúhelníčky měkkého sýra bez příchuti.
Toustový chléb překrojíme v polovině na trojúhelníčky, opečeme v toustovači stejně jako pokrájenou bílou veku.
Opečené toustové chleby či nakrájenou veku můžeme před namazáním vzniklé hmoty počesnekovat. Zdobíme hroznovým vínem a jádry ořechů nebo jemně nastrouhanou mrkví posypanou opraženými nastrouhanými oříšky.


Fotky receptu Sýrová sousta s celerem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sýrová sousta s celerem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !