Postup přípravy receptu Sýrový toast s ostrou omáčkou:
Oloupanou šalotku jemně nasekáme. Omyté feferonky rozpůlíme, očistíme a rovněž jemně nasekáme. Šalotku a feferonky osmahneme na rozehřátém oleji. Přimícháme protlak a přikryté dusíme na mímém ohni zhruba 10 min. Osolíme a opepříme. Z toastů odkrojíme kůrku. Olivy vypeckujeme a nakrájíme na kousky. Sýr a olivy rozdělíme na 4 toasty a ty přikryjeme zbývajícími. Kraje toastů navlhčíme a pevně je k sobě přitiskneme. Vejce rozšleháme v mléce se solí a muškátovým ořískem. Toasty v ochucených vejcích omočíme a obalíme v mouce. Smažíme po obou stranách dozlatova v rozehřátém oleji. Podáváme s feferonkovou omáčkou.
Fotky receptu Sýrový toast s ostrou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!