Použité suroviny receptu Tacchino ai quattro formaggi:
200 g krůtího steaku
| 4 plátky šunky
| 10 g nivy
| 10 g sýru eidam
| 10 g sýru parmazán
| 10 g sýru dle vašeho výběru
| 1 hrnek šťávy k vepřovému masu maggi
| sůl a pepř
Postup přípravy receptu Tacchino ai quattro formaggi:
Krůtí steak řádně naklepeme. Osolíme a zlehka opepříme. Navrch steaku vložíme plátky šunky se všemy druhy sýrů, které nastrouháme anebo vložíme nakrájené. Krůtí steak spíchneme do tvaru kapsy a přírodne ogrilujeme a grilu.
Mezitím si na pánvi ohřejeme MAGGI Šťávu k vepřovému masu.
Vepřovou šťávou pak přeléváme steak, který podélně rozřízneme, aby vynikla mozaika.
Popřípadne pak zbytkem sýru (zdali nám zbyde), posypene povrch rozkrojené kapsy.
Fotky receptu Tacchino ai quattro formaggi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!