Použité suroviny receptu Tagliatelle se zelenými olivami a lilkem :
400 g tagliatelle
| 150 g oliv
| 80 g lilku
| 6 lžic olivového oleje
| 3 stroužky česneku
| 100 ml citronové šťávy
| kousek petrželové nati
| 40 g strouhaného parmezánu
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Tagliatelle se zelenými olivami a lilkem :
Těstoviny uvaříme v osolené vodě na skus, scedíme je a vrátíme do hrnce.
Mezitím nakrájíme olivy na plátky, lilek na kostičky a za stálého míchání je osmahneme na olivovém oleji.
Přidáme citrónovou šťávu, česnek nakrájený na plátky, sůl a pepř a chvilku dusíme. Hotovou směs opatrně smícháme s těstovinami.
Jednotlivé porce posypeme zelenou petrželkou a nastrouhaným parmezánem.
Fotky receptu Tagliatelle se zelenými olivami a lilkem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!