Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tajemství pekáčku

fotka Tajemství pekáčku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Tajemství pekáčku:

3/4 kg syrových brambor  | 4 plátky kuřecích řízků  | 1-2 cibule  | 3 stroužky česneku  |  100% tuk na vymazání pekáče  |  smetana  | 15 dkg sýr eidam

Postup přípravy receptu Tajemství pekáčku:

Brambory omyjeme kartáčkem a nakrájíme na plátky asi 1cm silné. Vymažeme pekáč, poklademe plátky brambor které osolíme a okmínujeme. Posypeme nakrájenou cibulí a plátky česneku, poklademe plátky kuřecího omytého, mírně paličkou poklepaného masa, osolíme, opepříme, posypeme opět cibulí s plátky česneku a závěrečná vrstva je vrstva brambor opět osolených a okmínovaných.
Zalejeme smetanou. Dáme do trouby péct asi na 200°C asi na 40-60 min. Jídlo je hotové, až začnou zlátnout brambory a smetana zhoustne a maso je na vpich měkké. Posypeme strouhaným sýrem, který necháme zapéct.



Fotky receptu Tajemství pekáčku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tajemství pekáčku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !