ananas
| čtvrt melounu
| 2 banány
| půl kila hroznového vína
| mandlové lupínky
| šlehačka
Postup přípravy receptu Talíř plný ovoce:
Přichystáme si dva talíře, jednu misku a ingredience. Důkladně omyjeme celý ananas a rozkrojíme jej na dvě poloviny. Každou polovinu poté nakrojíme příčně i podélně tak, aby nám slupka přidržovala kostičky ananasové dužniny. Omyjeme hroznové víno a odstraníme z něj stopku, banán nakrájíme na kolečka a vodní meloun na kostičky, vše mírně promícháme v misce. Nakrájený ananas položíme doprostřed talíře (na každý talíř jeden ananas) a obsypeme smíchaným ovocem. Šlehačkou ve spreji nakreslíme na ovoci srdíčko a posypeme mandlovými lupínky.
Fotky receptu Talíř plný ovoce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!