Vložil: | Yourimp |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Talířové kuře:
1 kuře nejlépe 1,2 - 1,4 kg
| koření dle vlastní chuti
| sůl
| porcelánový talíř
| nejlépe starší
Postup přípravy receptu Talířové kuře:
Očištěné kuře osolíme hlavně uvnitř a pak posypeme kořením.
Takto připravené boubelaté kuřátko vložíme na porcelánový talíř. Talíř s kuřetem vložíme do vyhřáté trouby a na 1,5 - 2 hodiny na ně zapomeneme. Pečeme asi při 180°C. Nepodléváme, nepoléváme a ničím nemastíme! Je hotové až se na nás kuřátko usměje svou zlatavou, křupavou kůžičkou.
Příloha - vařené brambory, petrželové brambory, bramborová kaše
Fotky receptu Talířové kuře:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!