Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 12.09. 2025
Dnes má svátek Marie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tatarský biftek ala sus

fotka Tatarský biftek ala sus
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Tatarský biftek ala sus:

300 g Hovězí roštěnec nebo pěkné hovězí zadní  | 2 ks žloutek  | 1 ks střední cibule  | 1 lžička mletého pepře  | 1 lžička mleté lahůdkové papriky  | 1 lžíce hořčice  | 1 lžíce kečupu  | 1 lžička worchesteru  | 1 lžička tabasca  | 4 stroužky česneku  | 1/2 bochníku staršího chleba

Postup přípravy receptu Tatarský biftek ala sus:

Pomeleme maso, uděláme z něj bochánek s ďůlkem a dáme na větší talíř. Do ďůlku dáme dva žloutky a okolo přidáme ostatní ingredience a poté vše promícháme. Lze pak libovolně dle chuti nějaké ingredience přidat nebo opačně. Dále osmažíme topinky, které potřeme česnekem. Hotový tatarský biftek natíráme na topinky, jako příloha je vhodné vychlazené pivo.


Fotky receptu Tatarský biftek ala sus:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tatarský biftek ala sus
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !