Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tatarský biftek z hub

fotka Tatarský biftek z hub
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Tatarský biftek z hub:

200 g hub  | 1 cibule  | 3 stroužky česneku  |  petrželová nať  | 4 krajíce chleba  |  olej  |  mletý pepř  |  sůl  |  vinný ocet

Postup přípravy receptu Tatarský biftek z hub:

Houby očistíme a pomeleme je na masovém mlýnku. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme pomleté houby, osolíme a za stálého míchání dusíme, abychom odpařili přebytečnou vodu. Dušené houby podle chuti okořeníme, například solí a pepřem.

V misce smícháme nadrobno nasekanou cibuli s trochou vinného octa, osolíme, přidáme nasekanou petrželovou nať a důkladně promícháme. Opečeme topinky, potřeme je česnekem a houbovou směs na ně navršíme. Ozdobíme cibulovou směsí a podáváme.


Fotky receptu Tatarský biftek z hub:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tatarský biftek z hub
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !