Postup přípravy receptu Tatranská svíčková pečínka:
Maso prošpikujeme nudličkami slaniny, osolíme, opepříme, na sádle prudce opečeme ze všech stran a vyjmeme. Na stejném sádle osmahneme drobně nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli. Přidáme bobkový list, na zeleninu položíme opečené maso a mírně podlijeme. Ve středně horké troubě pečeme pod poklicí do změknutí masa. Maso vyjmeme a nakrájíme na plátky. Vypečenou šťávu přecedíme a krátce povaříme s hořčicí a brusinkami, pak vmícháme mouku rozšlehanou ve smetaně. Prohřejeme, osladíme a dochutíme octem. Nalijeme na plátky masa a podáváme s těstovinami.
Fotky receptu Tatranská svíčková pečínka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!