Vložil: | Samsuli |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Tatranský oheň :
100 g slaniny
| 150 g oleje
| 50 g feferonek
| 750 g vepřové kýty
| 100g uzeného sýru
| sůl
| pepř
| mletá sladká paprika
Postup přípravy receptu Tatranský oheň :
Vepřovou kýtu nakrájíme na menší kousky, které naklepeme, osolíme a okořeníme. Posypeme červenou paprikou.
Zároveň si připravíme plátky slaniny, plátky uzeného sýra a feferonky. Střídavě všechno napichujeme na špíz.
Na oleji opečeme po obou stranách.
Při podávání špíz tatranský oheň polijeme vypečenou šťávou. Jako přílohu podáváme opečené brambory a zelný salát.
Fotky receptu Tatranský oheň :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!