Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.11. 2025
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí filé Vysočina

fotka Telecí filé Vysočina
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Telecí filé Vysočina:

4 telecí řízky  |  sůl  | 4 lžíce oleje  | 4 plátky šunky  | 1 dl bílého přírodního vína  | 1 lžíce másla  | 200-300 g žampiónů  | 4 vejce  |  petrželová nať

Postup přípravy receptu Telecí filé Vysočina:

Řízky naklepeme, na okrajích lehce nařízneme, osolíme a na rozehřátém oleji zprudka po obou stranách opečeme.Zmírníme oheň, přidáme šunku, podlijeme bílým vínem a společně podusíme.Mezitím na lžíci másla podusíme nakrájené žampióny a uchováme je v teple. Když je maso měkké a šunka opečená, připravíme na každou porci z osoleného vajíčka omeletu. Na talíř klademe upečený řízek, překryjeme ho plátkem šunky a stočenou omeletou, do níž jsme dali příslušnou část podušených žampiónů.


Fotky receptu Telecí filé Vysočina:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí filé Vysočina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky