Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.01. 2025
Dnes má svátek Ctirad
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Telecí karbanátky s překvapením

fotka Telecí karbanátky s překvapením
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Telecí karbanátky s překvapením:

400 g mletého telecího masa  | 1 lžička koření do mletých mas  | špetka mleté papriky  | 1 lžíce nasekané bazalky  | 200 g čerstvého špenátu  | 100 g čedaru  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Telecí karbanátky s překvapením:

Mleté maso dáme do větší mísy, přidáme koření, mletou papriku, nasekané bylinky a důkladně prohněteme, až se vše spojí v kompaktní hmotu. Listový špenát přebereme, spaříme vroucí vodou a necháme okapat. Sýr nakrájíme na menší kostičky. Každou kostičku zabalíme do listu špenátu. Z masové směsi uděláme menší placičky, do jejich středu dáme sýr důkladně obalený špenátem a masovou placičku zabalíme. Na pánvi rozpálíme olej a malé karbanátky smažíme po obou stranách přibližně 8 minut. Hotové karbanátky pokládáme na papírový ubrousek, který odsaje přebytečný tuk. Podáváme je obložené čerstvou zeleninou.


Fotky receptu Telecí karbanátky s překvapením:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí karbanátky s překvapením
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !