Použité suroviny receptu Telecí kotlety s lučinovou náplní:
4 telecí kotlety
| sůl
| pepř
| roketa
| 2 str. česneku
| 4 lžíce másla
| 1/2 lžičky skořice
| 100 g lučiny
| 2 lžíce oliv. oleje
| 50 ml bílého vína
| 100 ml vývaru z masa
Postup přípravy receptu Telecí kotlety s lučinovou náplní:
Maso omyjeme a osušíme, do každé porce vyřízneme kapsu, osolíme a opepříme. Roketu omyjeme, osušíme a nadrobno pokrájíme. Česnek oloupeme a prolisujeme k raketě. Obojí podusíme na 2 lžících másla. Výrazně osolíme, opepříme a ochutíme mletou skořicí. Lučinu a roketu smícháme a hmotou naplníme kotlety. Otvory uzavřeme párátky. Na pánvi rozehřejeme zbytek másla a olivový olej a na tuku opékáme maso po obou stranách vždy 10-15 minut. Pomalu přiléváme víno a vývar. Kotlety upravíme na talíře s vypečenou šťávou.
Fotky receptu Telecí kotlety s lučinovou náplní:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!