Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí kýta na hříbkách a zelenině

fotka Telecí kýta na hříbkách a zelenině
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++++-
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Telecí kýta na hříbkách a zelenině:

600 g telecí kýty  | 50 g cibule  | 50 g slaniny  | 40 g oliv. oleje  | 70 g šunky  | 80 g čerstvých hub  | 5 cl bílého vína  | 120 g rajčat  | 2 bobk. listy malé  |  sůl  |  pepř  |  mletý hřebíček

Postup přípravy receptu Telecí kýta na hříbkách a zelenině:

Kýtu nakrájíme na menší filátka, naklepeme, osolíme a opepříme. Maso opečeme na rozpáleném oleji a necháme stranou. Do výpeku dáme drobně nakrájenou cibuli, slaninu a posekanou šunku. Krátce orestujeme, zastříkneme bílým vínem a okořeníme bobkovým listem a mletým hřebíčkem.
Do základu přidáme nakrájené čerstvé houby a oloupaná posekaná rajčata. Základ chvíli povaříme a urovnáme do něj pečená telecí filátka. Zvolna dusíme, aby se šťáva zahustila.


Fotky receptu Telecí kýta na hříbkách a zelenině:

Telecí kýta na hříbkách a zelenině
Telecí kýta na hříbkách a zelenině
Fotky vložil: Ježíšek 
Hodnocení receptu Telecí kýta na hříbkách a zelenině
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !