Použité suroviny receptu Telecí maso na smetaně s fazolkami:
600 g telecího masa
| 600 g fazolek
| 2 lžíce sádla
| 2 cibule
| 250 ml zakys. smetany
| sladká paprika
| sůl
| sádlo
| voda
Postup přípravy receptu Telecí maso na smetaně s fazolkami:
Telecí maso nakrájíme na kousky. Fazolky očistíme a po délce rozkrojíme. Na pánvi rozehřejeme jednu lžíci sádla a nakrájenou cibuli na něm zpěníme. Přidáme maso, které osolíme, okořeníme paprikou a opečeme. Mezitím zvlášť v jiném kastrolu podusíme na jedné lžíci sádla hromady a směs vložíme do sádlem vymazané zapékací nádobky, zalijeme smetanou a zapékáme 20-30 minut. Podáváme s čerstvým chlebem nebo s rýží.
Fotky receptu Telecí maso na smetaně s fazolkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!