Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí maso s cibulí

fotka Telecí maso s cibulí
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 140 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Telecí maso s cibulí:

850 g kutaté telecí plece  | 250 g vařených bílých fazolí cannellini  | 3 cibule červené  | 2 mrkve  | 1 stonek řapíkatého celeru  | kousek pórku  |  citron  | 1/2 l bílého vína  |  majoránka  |  tymián  |  olej oliv.  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Telecí maso s cibulí:

Nechte cca 15 minut vařit vývar z mrkve, pórku, stonku celeru, špetky tymiánu, špetky majoránky, 2 kousků citronové kůry, a 500 ml vína. Poté do vývaru přidejte telecí maso a nechte jej vařit další 2 hodiny. Vývar odstavte z ohně a nechte v něm maso vychladnout. Vychladlé telecí rozeberte na jemné kousky a podávejte s na plátky nakrájenou cibulí a fazolemi. Nakonec ochuťte olejem, osolte a opepřete.


Fotky receptu Telecí maso s cibulí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí maso s cibulí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !