Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 10 |
|
|
Použité suroviny receptu Telecí maso se žampióny:
40 dkg telecí kýty
| 2 žloutky
| 1 lžička sójové omáčky
| špetka soli, pepře, Wei-su
| 5 dkg bambusových výhonků
| 3 žampióny
| 3 lžíce oleje
| Záliv:
| 2 naběračky vývaru
| špetka soli, cukru, Wei-su
Postup přípravy receptu Telecí maso se žampióny:
Telecí maso nakrájíme na tenké plátky, smísíme se žloutky, sójovou omáčkou, solí, pepřem a Wei-su, krátce osmahneme na oleji a dáme stranou. Na pánvi zahřejeme 3 lžíce oleje, přidáme na plátky nakrájené bambusové výhonky a žampióny, krátce orestujeme, zalijeme připraveným zálivem. Přidáme připravené maso, zvýšíme teplotu a za stálého míchání rychle pokrm dohotovíme.
Fotky receptu Telecí maso se žampióny:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!