Použité suroviny receptu Telecí medailonky s citronovou omáčkou a máslem:
8 telecích řízečků
| 2 lžíce oleje
| 30 g másla
| 2 str. česneku
| 2 citrony
| 125 g másla navíc
| 2 lžíce petrželky
| na ozdobu petrželka
Postup přípravy receptu Telecí medailonky s citronovou omáčkou a máslem:
Na prudko osmažte na oleji dobře naklepané řízečky po obou stranách po dvou minutách do zlatohněda a měkka. Vyjměte je z pánve a osušte na ubrousku. Udržujte teplé.
Slijte všechen tuk z pánve, přidejte česnek a citronové plátky a zbytek másla. Smažte nepřikryté po 4 min., přidejte petrželku, zamíchejte a nalijte přez medailonky. Podávejte s usmaženými plátky citronu a ozdobte petrželkou.
Fotky receptu Telecí medailonky s citronovou omáčkou a máslem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!