Použité suroviny receptu Telecí medailonky s humrovým masem:
600 g telecí kýty
| 4 g steakového koření
| Na humrovou směs:
| 50 g cibule
| 5 g česneku
| 160 g humra
| 50 g kečupu
| 50 g másla
| 100 g smetany ke šlehání
| 50 g Goudy
Postup přípravy receptu Telecí medailonky s humrovým masem:
Telecí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okořeníme a zprudka opečeme na pánvi.
Směs připravíme zvlášť na pánvičce. Rozpustíme máslo, zpěníme cibulku a přidáme humrové maso. Krátce podusíme a přidáme česnek, šlehačku (šlehanou) a zabarvíme kečupem. Hotové steaky dáme na talíř, přelijeme směsí a posypeme strouhaným sýrem.
Fotky receptu Telecí medailonky s humrovým masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!