Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.01. 2025
Dnes má svátek Ctirad
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí na petrželi

fotka Telecí na petrželi
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Telecí na petrželi:

800 g telecí kýty  |  mouka na obalení  | 100 g másla  | 1 bobkový list  |  špetka šalvěje  |  sůl  | 0,2 l bílého vína  |  šťáva z citrónu  | 1 lžíce sekané petrželové natě

Postup přípravy receptu Telecí na petrželi:

Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky, které naklepeme, obalíme v mouce a opečeme po obou stranách na másle spolu s bobkovým listem a šalvějí. Opečené plátky osolíme, podlijeme vínem, které necháme odpařit. Potom přidáme šťávu z jednoho citrónu a na mírném ohni asi pět minut povaříme. Nakonec posypeme plátky masa sekanou petrželovou natí, necháme přejít varem a podáváme.


Fotky receptu Telecí na petrželi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí na petrželi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles