Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 25.10. 2025
Dnes má svátek Beáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí pečeň na šalvěji

fotka Telecí pečeň na šalvěji
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Telecí pečeň na šalvěji:

500 g telecí pečeně  |  máslo na opékání  | 8 lístků šalvěje  | 2 pomeranče  | 150 ml hodinového vývaru  |  sůl  |  pepř  | 1/2 lžičky rozdrceného červeného koření  | 1 svazek mladé cibulky  | 2 rajčata

Postup přípravy receptu Telecí pečeň na šalvěji:

Pečeň nakrájíme na kousky a na másle je opečeme z každé strany asi 5 minut. Při konci opékání přidáme lístky šalvěje a krátce spolu dopečeme. Dochutíme solí, kořeninami, přeložíme na mísu, přikryjeme a necháme v teple.
Pomeranče nakrájíme na kolečka a ve výpeku je opekáme asi 1 minutu z obou stran. Vyjmeme a odložíme.
Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme nadrobno.
Kolečka cibule osmahneme na másle, přidáme rajčata, chvíli podusíme a zalijeme vývarem. Pomeranče rozdělíme na talíře, na ně uložíme pečeň a přelijeme omáčkou.


Fotky receptu Telecí pečeň na šalvěji:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí pečeň na šalvěji
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !