Vložil: | MartinaT |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Telecí pečeně po piemontsku:
800 g telecí pečeně
| 2 lžíce oleje
| 50 g másla
| 20 g mrkve
| 20 g celeru
| 20 g petržele
| 20 g cibule
| sůl, pepř
| 0,2 l bílého vína
| masový vývar
| 0,3 l sýrové omáčky
| 100 g sušených žampionů
Postup přípravy receptu Telecí pečeně po piemontsku:
Maso omyjeme a osušíme. Na rozehřátém oleji a másle opečeme na plátky nakrájenou zeleninu a cibuli, vložíme maso a opečeme ze všech stran. Osolíme, opepříme, zalijeme bílým vínem a dusíme do měkka. Podle potřeby podléváme vývarem. Měkké maso vyndáme, nakrájíme na plátky, dáme na teplou mísu a obložíme žampiony. Omáčkou přelijeme nakrájené maso.
Fotky receptu Telecí pečeně po piemontsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!