Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí po milánsku

fotka Telecí po milánsku
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Telecí po milánsku:

1 porce telecího masa  |  sůl  | 1 lžíce rajčatového protlaku  | špetka mouky  | 10 g másla

Postup přípravy receptu Telecí po milánsku:

Přední maso nakrájíme na kostky, z kýty připravíme plátek. Maso osolíme, plátek naklepeme a opečeme nasucho. Podlijeme vodou nebo vývarem z kostí, přidáme polovinu rajčatového protlaku a dusíme do měkka. Potom maso vyjmeme, šťávu rozředíme na potřebné množství, přidáme zbytek protlaku a zahustíme slabě opraženou moukou. Šťávu dobře povaříme a ochutíme. Hotový pokrm omastíme kouskem čerstvého másla.


Fotky receptu Telecí po milánsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí po milánsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !