Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí ragú s párkem

fotka Telecí ragú s párkem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Telecí ragú s párkem:

300 g telecí plece bez kosti  |  sůl  | 3 lžíce raj protlaku  | 1 neloupaná cibule  |  drcený kmín  | 1 lžíce hl. mouky  | 1 párek  |  olej

Postup přípravy receptu Telecí ragú s párkem:

Telecí plec naklepeme, nakrájíme na středně velké kostky a za stálého míchání opékáme nasucho v teflonovém kastrolu. Maso osolíme, podlijeme trochou vody, přidáme protlak, celou cibuli, kmín a dusíme, až maso téměř změkne.
Cibuli odstraníme, k masu vmícháme mouku rozmíchanou v troše studené vody, párek nakrájený na kolečka, olej a dusíme, až maso změkne.


Fotky receptu Telecí ragú s párkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí ragú s párkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !