Vložil: | MartinaT |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Telecí řízky na víně:
4 telecí řízky
| sůl
| máslo
| NA OMÁČKU:
| 150 ml bílého vína
| 2 sardele
| 1 lžíce kaparů
| citronová kůra
| 100 ml smetany
| 100 g másla
| citronová šťáva
| mletý bílý pepř
| sůl
| 20 g hladké mouky
Postup přípravy receptu Telecí řízky na víně:
Řízky lehce naklepeme, osolíme a na másle opečeme dohněda. Vyjmeme z pánve, vložíme do omáčky a ihned podáváme.
Příprava omáčky:
z 20 g másla a hladké mouky usmažíme světlou jíšku. Z ostatních přísad svaříme omáčku, kterou zahustíme jíškou a dobře povaříme.
Fotky receptu Telecí řízky na víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!