100 g telecího masa
| 20 g šunky
| kousek mrkve, celeru a petržele
| 1 lžička sterilovaného hrášku
| 1/3 šálku mléka
| 1 lžíce polohrubé mouky
| citronová šťáva
| cukr
| sůl
| 10 g másla
Postup přípravy receptu Telecí zamagurské:
Telecí osolené maso opečeme nasucho, podlijeme vodou nebo vývarem z kostí a dusíme. Později přidáme na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu. Měkké maso přendáme na teplý talíř a šťávu zalijeme mlékem s rozmíchanou nasucho opraženou moukou. Do povařené omáčky vložíme ještě na nudličky nakrájenou šunku, máslo, dochutíme citronovou šťávou a cukrem.
Fotky receptu Telecí zamagurské:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!