Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí žgvacet

fotka Telecí žgvacet
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Telecí žgvacet:

500 g telecího plecka bez kostí  | 1-2 cibule  | 2-3 stroužky česneku  | 200 g rajčat  | 1 lžíce hladké mouky  | dle chuti majoránka  | dle chuti bazalka  | 1 1/2 dl bílého vína  | dle chuti celerová nať  | dle chuti sůl  | dle chuti pepř  | dle potřeby olej

Postup přípravy receptu Telecí žgvacet:

Maso nakrájíme na kostky a osmahneme na rozpáleném oleji. Přisypeme drobně nakrájenou cibulku, osmahneme a pak přidáme spařená, oloupaná a nakrájená rajčata, nasekaný česnek, nasekanou celerovou nať, majoránku, bazalku, sůl a pepř. Podlijeme vodou a zvolna dusíme za občasného podlévání. Když je maso měkké, necháme vysmahnout všechnu tekutinu, zaprášíme moukou, promícháme, přilijeme víno a tolik vody, aby maso bylo potopené. Na mírném ohni chvílku povaříme a podáváme. Příloha-těstoviny.


Fotky receptu Telecí žgvacet:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí žgvacet
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !