Použité suroviny receptu Teplé chlebíčky s tuňákem:
12 ks čtvercových topinek z tmavého chleba
| 200 g uzeného tuňáka
| 40 g oleje
| dle potřeby: máslo na opečení topinek
Postup přípravy receptu Teplé chlebíčky s tuňákem:
Připravené krajíčky tmavého chleba po obou stranách pokapeme nebo slabě potřeme máslem, narovnáme na horký suchý plech a prudce opečeme v předehřáté horké troubě po obou stranách dozlatova, nebo je opečeme v pánvi přímo na rozpáleném másle na každé straně dorůžova. Plátky uzeného tuňáka na oleji rychle orestujeme a pak jimi obložíme horké topinky. Ty pak ozdobíme kolečky vařených vajec a zelenou petrželí, ke zdobení se hodí i nakládaná červená paprika.
Fotky receptu Teplé chlebíčky s tuňákem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!