Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Teplý celerový salát s masem

fotka Teplý celerový salát s masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Teplý celerový salát s masem:

200 g vepřové kýty  | 1 vejce  | 1 lžičku solamylu  | 1 červenou cibuli  | 1 lžíci sójové omáčky  | 2 listy čínskeho zelí  | ½ celeru  | ½ pórku  | 2 lžíce oleje  | 1 červenou papriku  | 1 lžičku vegety  | 1 špetku zázvoru  | 1 lžíci octa

Postup přípravy receptu Teplý celerový salát s masem:

Vejce rozšleháme se solamylem. Kýtu očistíme, nakrájíme na nudličky a obalíme v připraveně směsi. Cibuli s celerem oloupeme, papriku, zelí a pórek očistíme. Cibuli nakrájíme na měsíčky, celer na úzké delší špalíčky, papriku se zelím na nudličky, pórek na kolečka. V pánvi rozohřejeme olej a vložíme do ní maso. Restujeme ho, dokud nezbělá. Pak vmícháme cibuli s celerem a papriku. Když zelenina změkne, vmícháme teprve zelí s pórkem. Směs nakonec dochutíme zázvorem, vegetou, sójovou omáčkou a kapkami octa.


Fotky receptu Teplý celerový salát s masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Teplý celerový salát s masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !