Vložil: | Popocatepe |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 15 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Teplý hlávkový salát:
hlávkový salát
| 100 g angl. slaniny
| 1 vařené vejce
| čerstvé bylinky (jarní cibulka, řeřicha, bazalka, meduňka, máta apod.)
| ZÁLIVKA:
| lžička plnotučné hořčice
| lžička bazalkového octa
| voda
| pepř
| cukr
Postup přípravy receptu Teplý hlávkový salát:
Čerstvý salát opereme a natrháme na malé kousky. Uvařené studené vejce oloupeme a nakrájíme na kostičky. Nakrájíme všechny bylinky, přidáme a promícháme. Do hrnečku dáme hořčici, ocet, cukr, sůl, drcený čerstvý pepř a trochu vody. Přelejeme salát. Nakonec zalijeme rozpálenou anglickou slaninou a ihned podáváme.
Fotky receptu Teplý hlávkový salát:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!