Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Teplý krůtí salát

fotka Teplý krůtí salát
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Teplý krůtí salát:

200 g krůtího masa  | špetka soi a pepře  | 50 g červené papriky  | 50 g naťových cibulek  | 50 g žampionů  | 50 g ředkviček  | 100 g špenátu  | Dresink:  | 50 ml olivového oleje  | 50 ml medu  | 50 ml vinného octa  | 2 snítky čerstvého oregána  | špetka soli a pepře

Postup přípravy receptu Teplý krůtí salát:

Krůtí maso nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme a necháme půl hodinky v chladu odležet. Papriku, cibulky, žampiony a ředkvičky nakrájíme na menší kousky. Na rozpáleném oleji nejprve zprudka orestujeme maso, pak teplotu trochu zmírníme. Přidáme nakrájenou zeleninu a opékáme asi přibližně dvě minuty. Na dresink prošleháme v menší misce olivový olej s medem a vinným octem. Dochutíme solí a pepřem a naposledy přidáme nakrájené oregáno a promícháme. Lístky špenátu omyjeme a promícháme s teplou krůtí směsí, rozdělíme do misek a přelijeme připraveným medovým dresinkem.


Fotky receptu Teplý krůtí salát:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Teplý krůtí salát
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !